نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری

نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری

نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری | برای اجرای موفق تبلیغات با تلویزیون شهری، انتخاب و طراحی محتوای مناسب، توجه به زمان و استمرار پخش، انتخاب مکان مناسب برای نصب تلویزیون و توانایی جذب مخاطبان از جمله نکات مهم است.

همچنین، باید از تبلیغات جالب و خلاقانه استفاده کرد تا بتوان به راحتی توجه مخاطبان را جلب کرد و پیام تبلیغاتی را به آن‌‌ها منتقل کرد.

در نهایت، باید به ارائه پیام‌های واضح و قابل‌ فهم توجه کرد تا مخاطبان بتوانند به راحتی با محتوای تبلیغاتی آشنا شوند و به آن واکنش نشان دهند.

 

 

نقش تلویزیون شهری در جذب مشتری

 

ویدئووال، یکی از ابزارهای مؤثر تبلیغاتی است که می‌تواند در جذب مشتریان بسیار مؤثر باشد. این دستگاه‌ها از نمایش تصاویر و ویدئوهای با کیفیت بالا بهره می‌برند که به سرعت توجه مخاطبان را به خود جلب می‌کنند. در این میان، انتخاب محتوای مناسب و تناسب آن با مخاطبان، یکی از عوامل مهم در جذب مشتریان است.

تلویزیون‌های شهری می‌توانند در مکان‌های پرتردد و مرکز شهر نصب شده و با نمایش تبلیغات با کیفیت بالا، اطلاعات و مشخصات محصولات و خدمات را به مشتریان نشان دهند.

 

 

نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری

 

 

 

علاوه بر این، تلویزیون‌های شهری می‌توانند در فضاهای خارجی و داخلی مانند پارک‌ها، مراکز خرید و فرودگاه‌ها نصب شوند و اطلاعات و تبلیغات کسب‌وکارها را به مخاطبان منتقل کنند.

با توجه به این که مخاطبان برای انجام کارهای روزمره خود به این اماکن مراجعه می‌کنند، نمایش تبلیغات در این فضاها می‌تواند موجب جذب مشتریان جدید و افزایش فروش و محبوبیت کسب‌وکار شود. به طور کلی، تلویزیون‌های شهری به عنوان یک ابزار تبلیغاتی قدرتمند، می‌توانند در جذب مشتریان و افزایش فروش کمک کننده باشند.

نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری
نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری

 

عوامل موثر در نگهداری تلویزیون شهری:

 

تلویزیون‌های شهری به خصوص تلویزیون‌های داخل سالن(indoor) بسیار حساس و آسیب پذیر هستند. به همین دلیل یک سری عوامل و نکاتی در هنگام خرید برای مشتری‌ها ذکر می‌شود که در صورت رعایت این عوامل نه تنها عمر مفید تلویزیون شهری خود را افزایش می‌دهیم بلکه از ایجاد ضرر و زيان‌های ناشی از بی‌دقتی در نگه داری جلو‌گیری می‌کند.

 

 

انواع تلویزیون‌های شهری

 

به طور معمول این تلویزیون‌ها در دو دسته RGB و RGB2، دسته‌بندی می‌شوند. ویژگی که موجب تمایز این دو دسته از یکدیگر می‌شود، تعداد LED قرمز رنگ موجود در هر پیکسل است.

در تلویزیون‌های گروه RGB هر پیکسل از سه LED به رنگ‌های قرمز، آبی و سبز تشکیل شده است.

در مقابل تلویزیون‌های گروه RGB2 دو عدد LED قرمز رنگ قرار گرفته است.

 

 

نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری

 

 

البته دسته‌بندی دیگری نیز برای تلویزیون‌های شهری وجود دارد که بر اساس نوع کارکرد تلویزیون‌ها، آن‌ها را به دو دسته تقسیم بندی می‌کند:

indoor

outdoor

تلویزیون‌های outdoor همان طور که از نام گذاری آن‌ها نیز پیدا است، مخصوص قرارگیری در محیط‌های باز مثل پارک‌ها، فرودگاه‌ها، چهار راه‌ها، بزرگراه‌ها، مصلی‌ها و… هستند. ضدآب بودن و ضدضربه بودن از مهم‌ترین ویژگی‌های این دسته از تلویزیون‌ها است. تلویزیون‌های indoor نیز مخصوص محیط‌های بسته مثل تالارهای پذیرایی، سالن مترو، استادیوم ورزشی سر پوشیده، سالن فرودگاه‌ها، سالن کنفرانس، سالن آمفی تئاتر و… هستند. این دسته تلویزیون‌ها بر خلاف تلویزیون‌های outdoor، ضدآب نیستند و قیمت ارزان‌تری هم نسبت به آن‌ها دارند.

 

 

نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری

 

 

نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری
نکات اجرای تبلیغات با تلویزیون شهری

 

نوع دیگری از تلویزیون‌های شهری تحت عنوان تلویزیون‌های شهری سه بعدی(3D) ساخته شده‌ است که طرفداران زیادی نیز پیدا کرده‌اند.

تصاویر سه بعدی امروزه به قدری واقعی به نظر می‌رسند و این ویژگی اثربخشی این تلویزیون‌ها را چند برابر کرده است. در این تلویزیون‌ها زاویه نور را طوری تنظیم کرده‌اند که چشم چپ و راست انسان‌ها این تصاویر را به صورت سه بعدی دریافت کند.

برای دیدن تصاویر سه بعدی این تلویزیون‌ها احتیاجی به استفاده از عینک نیز وجود ندارد، در حالی که در تلویزیون‌های خانگی سه بعدی برای دیدن تصاویر مخاطب حتما باید از عینک مخصوص استفاده می کرد.

 

مشاوره و فروش